tom cappelle

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
19
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
505
Huidige aantal punten:
46

Palmares

2020
Forza Lampaert
550 ptn
241 op 667
2019
Cappelle Cycling Club
1068 ptn
402 op 656
2018
Telemark
583 ptn
703 op 715
2016
De Zondagsrijders
1448 ptn
481 op 750
2015
De Koninklijke Astridrijders
1264 ptn
451 op 597
2014
Ode vélo
966 ptn
530 op 567

2018
Avanti
3225 ptn
193 op 596
2016
TurboTom
1839 ptn
184 op 596
2015
Ultimo Kilometro
1356 ptn
449 op 507
2014
FC De Rode Lantaarn
3560 ptn
96 op 488
2013
WTC Avanti!
1792 ptn
308 op 401

2020
Cloud Rider
2738 ptn
151 op 522
2019
Doe moa voort
2298 ptn
659 op 775
2018
Saganistan
2181 ptn
269 op 600
2017
La Douce France
341 ptn
754 op 809
2015
Der Rekordmeister Koers
3053 ptn
473 op 709

2017
Koers Kwestie
1734 ptn
480 op 550
2015
Los Cyclistos dellos Cappellos
897 ptn
445 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
310 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 9 - Ronde van Vlaanderen (05/04/15))
Hoogste totaalscore ooit:
3225 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2302 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn