rik bruwier

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
15
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
468
Huidige aantal punten:
311

Palmares

2018
oorzaak
1325 ptn
231 op 715
2016
oorzaak
1479 ptn
462 op 750
2015
oorzaak
1698 ptn
175 op 597
2014
oorzaak
1793 ptn
121 op 567
2013
rik bruwier
1201 ptn
284 op 449

2018
oorzaak
3204 ptn
225 op 596
2017
oorzaak
2085 ptn
553 op 604
2016
oorzaak
1082 ptn
529 op 596
2013
oorzaak
2527 ptn
185 op 401

2018
oorzaak
2906 ptn
126 op 600
2017
oorzaak
932 ptn
600 op 809
2016
oorzaak
3008 ptn
146 op 691
2015
oorzaak
3599 ptn
280 op 709
2014
oorzaak
1959 ptn
132 op 585
2013
oorzaak
3662 ptn
8 op 589

2017
oorzaak
1258 ptn
505 op 550
2016
oorzaak
1405 ptn
364 op 437
2014
oorzaak
2224 ptn
180 op 443
2013
oorzaak
1634 ptn
260 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
322 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3204 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1784 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn