Liesbeth Coussement

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2018
Tis weer van dat
1442 ptn
130 op 715
2016
Team Cozy
1262 ptn
600 op 750
2015
Wheelies
1468 ptn
327 op 597
2014
Liesbeth Coussement
1716 ptn
204 op 567
2013
The Magnificent 15
1183 ptn
295 op 449

2016
Team CouGat
1484 ptn
381 op 596
2015
Stella nascente
2977 ptn
68 op 507
2014
Elisabetta Calzolaio
3614 ptn
82 op 488
2013
Magnificent 12
2303 ptn
242 op 401

2017
Route du Soleil 2.17
2136 ptn
147 op 809
2016
Les Gagneurs
1984 ptn
516 op 691
2015
Route du soleil
2255 ptn
617 op 709
2014
̉ۡquipe du soleil
799 ptn
461 op 585
2013
Equipe En Danseuse
3187 ptn
72 op 589

2015
El Mismo Sol
1390 ptn
330 op 492
2013
Equipo Del Sol
2614 ptn
76 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
390 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (Giro dItalia 2013)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
-45 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn