Bernard Couwyzer

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
10
Gemiddelde score dit seizoen:
2240



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
92
Huidige aantal punten:
0

Palmares

2019
Mathinbe Cycling Team
1304 ptn
186 op 656
2018
Mathinbe Cycling Team
1528 ptn
77 op 715
2016
Mathinbe Cycling Team
1371 ptn
528 op 750
2015
Mathinbe cycling team
1906 ptn
71 op 597
2014
Mathinbe Cycling
2107 ptn
8 op 567
2013
Mathinbe
1888 ptn
19 op 449

2019
Mathinbe Cycling Team
2078 ptn
431 op 655
2018
Mathinbe Cycling Team
2909 ptn
88 op 596
2017
Mathibe Cycling
3065 ptn
305 op 604
2016
Mathine Cycling Team
1580 ptn
328 op 596
2013
Mathinbe
869 ptn
367 op 401

2019
Mathinbe Cycling Team
3339 ptn
205 op 775
2017
Mathinbe Cycling Team
782 ptn
653 op 809
2013
Mathinbe Cycling Team
2020 ptn
419 op 589

2017
Mathinbe cycling team
1870 ptn
472 op 550
2013
Mathinbe
1620 ptn
265 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
432 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3339 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2586 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2240 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6721 ptn