Andres Clauw

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
15
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2018
de clauwasontjes
1143 ptn
408 op 715
2016
Clauwason Hagen
1371 ptn
527 op 750
2015
il Bimbo d'Oro
1741 ptn
137 op 597
2014
De voorjaars-clauwtjes
1564 ptn
324 op 567
2013
team Andres Clauw
1599 ptn
103 op 449

2018
Ploeg zonder naam
4073 ptn
29 op 596
2017
de clauwbuterollekes
3807 ptn
41 op 604
2016
Clauwason Hagen
1432 ptn
411 op 596
2015
il bimbo d'Oro
1833 ptn
358 op 507
2014
Clauwason Hagen
3208 ptn
169 op 488
2013
Clauwason Hagen
4278 ptn
1 op 401

2018
La Douce Clauw
2812 ptn
131 op 600
2017
clauwbuterolleks
1079 ptn
562 op 809
2016
Clauwason Hagen
3488 ptn
35 op 691
2015
de clauw'buterollekes
3471 ptn
326 op 709
2014
de clauwtjes
1714 ptn
190 op 585
2013
clauwason hagen
2985 ptn
127 op 589

2017
De Clauwbutterollekes
3974 ptn
159 op 550
2016
Clauwason Hagen
1845 ptn
267 op 437
2015
De Clauwbuterollkes
2153 ptn
110 op 492
2014
cyclauwstas
2494 ptn
114 op 443
2013
andres clauwason hagen
1521 ptn
289 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
394 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
4073 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1350 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn