Lander Hellebosch

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
10
Gemiddelde score dit seizoen:
2427



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Boterhammen met pindakaas
1283 ptn
206 op 656
2018
Ploeg zonder naam
919 ptn
588 op 715
2016
My Time To Shine
1274 ptn
590 op 750
2015
Allez les Belges!
1106 ptn
509 op 597
2014
't schaap is de preut af
1487 ptn
369 op 567
2013
Team White
1398 ptn
187 op 449

2019
Vincitore
2536 ptn
362 op 655
2018
Koersn? Da es zjirre rien!
3457 ptn
346 op 596
2016
Lander Hellebosch
1931 ptn
140 op 596
2015
Girbecco
2158 ptn
266 op 507
2013
Team White
0 ptn
387 op 401

2019
Victorieux
3464 ptn
150 op 775
2017
En danseuse
1629 ptn
360 op 809
2016
Pain is temporary!
3129 ptn
108 op 691
2015
Lander Hellebosch
3910 ptn
185 op 709
2014
Lander Hellebosch
481 ptn
512 op 585
2013
Team White
2909 ptn
161 op 589

2016
Lander Hellebosch
2142 ptn
176 op 437

Stats

Hoogste ritscore ooit:
333 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 6 - E3 prijs Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3464 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2600 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2427 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7283 ptn