Nico Amez

Al 9 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
KOERS
1509 ptn
65 op 656
2018
Koers!
1488 ptn
102 op 715
2016
Koers!
1887 ptn
148 op 750
2015
Bukkebuk
1496 ptn
307 op 597
2014
Bukkebuk
1725 ptn
193 op 567
2013
Bukkebuk
1701 ptn
70 op 449

2018
Forza KOERS
2453 ptn
461 op 596
2013
Bukkebuk
2578 ptn
175 op 401

2017
Koers!
2280 ptn
108 op 809
2014
MILO
1815 ptn
160 op 585

2017
Koers!
4799 ptn
24 op 550
2015
Eviva
1442 ptn
317 op 492
2014
Los Amezdies
2564 ptn
87 op 443
2013
Eviva ...
1868 ptn
208 op 403
2012
Bukkebuk
4325 ptn
17 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
426 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
2453 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
765 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn