ine corne

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
8
Gemiddelde score dit seizoen:
996



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
594
Huidige aantal punten:
506

Palmares

2019
polka
996 ptn
470 op 656
2018
polka
1317 ptn
239 op 715
2016
ine corne
1307 ptn
571 op 750
2014
ine corne
1212 ptn
478 op 567
2013
ine corne
955 ptn
354 op 449
2012
ine corne
1117 ptn
204 op 310

2017
polka
2674 ptn
454 op 604

2018
polka
2698 ptn
83 op 600
2017
ine corne
1842 ptn
251 op 809
2015
ine corne
1005 ptn
699 op 709
2014
polka
1357 ptn
298 op 585
2012
polka
1345 ptn
341 op 420

2014
ine corne
2110 ptn
232 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
316 ptn (Voorjaar 2019 - Rit 10 - Parijs-Roubaix)
Hoogste totaalscore ooit:
2698 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1106 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
996 ptn
Totaalscore dit seizoen:
996 ptn