Thijs Dekiere

Al 9 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
19
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
Thijs Dekiere Pro Cycling Team
1589 ptn
387 op 750
2015
Thijs Dekiere Pro Cycling Team
1894 ptn
74 op 597
2014
Thijs Dekiere Pro Cycling Team
1887 ptn
57 op 567
2013
Kasseistoempers
1768 ptn
44 op 449

2015
Thijs Dekiere Pro Cycling Team
2320 ptn
217 op 507
2014
Thijs Dekiere Pro Cycling Team
3889 ptn
38 op 488
2013
Thijs Dekiere Pro Cycling Team
2424 ptn
215 op 401

2016
Thijs Dekiere Pro Cycling Team
2548 ptn
300 op 691
2015
Thijs Dekiere Pro Cycling team
3810 ptn
220 op 709
2014
Thijs Dekiere Pro Cycling Team
1032 ptn
406 op 585
2013
Thijs Dekiere Pro Cycling Team
2455 ptn
296 op 589
2012
chassepatatte
992 ptn
388 op 420

2015
Thijs Dekiere Pro Cycling Team
1690 ptn
242 op 492
2014
Thijs Dekiere Pro Cycling Team
2291 ptn
162 op 443
2013
Thijs Dekiere Pro Cycling Team
0 ptn
397 op 403
2012
la genta esta muy loca
3909 ptn
52 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
444 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (La Vuelta 2012)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
-45 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn