Stefaan Pipar

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
20
Gemiddelde score dit seizoen:
1849



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
213
Huidige aantal punten:
3618

Palmares

2019
Kamehamehaaaaaa
1152 ptn
320 op 656
2018
Team Astma
1027 ptn
518 op 715
2016
Das mijne vélo niet!?
2160 ptn
32 op 750
2015
The Black Riders
1388 ptn
378 op 597
2014
The Black Riders
1863 ptn
74 op 567
2013
Veurig joar wak beter
973 ptn
348 op 449

2019
Forza Rosa
1194 ptn
640 op 655
2018
Armada Rosa
2524 ptn
359 op 596
2017
The pink panthers
4169 ptn
8 op 604
2016
The Pink Panthers
1344 ptn
446 op 596
2015
Clean Team
3065 ptn
55 op 507
2014
The black riders
3062 ptn
200 op 488
2013
De penalty-missers
1896 ptn
301 op 401

2019
The black birdes
3203 ptn
296 op 775
2018
CleanMachine
1521 ptn
511 op 600
2017
PastaFretters
1817 ptn
270 op 809
2016
Team Skai
3227 ptn
87 op 691
2015
The black riders
3904 ptn
188 op 709
2014
The Black Riders
2621 ptn
40 op 585
2013
De Zondagreserven
2699 ptn
219 op 589
2012
Stefaan Pipar
3246 ptn
14 op 420

2017
DragonCOL Z
1994 ptn
459 op 550
2016
Team Skaj
2465 ptn
102 op 437
2015
Soubry-PastaTeam
2313 ptn
75 op 492
2014
De Pasta-Fretters
2383 ptn
141 op 443
2013
De Sjoepappen Zuigers
2446 ptn
108 op 403
2012
De bedonwerpers
2897 ptn
163 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
367 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 8 - Gent - Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
3618 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2412 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1849 ptn
Totaalscore dit seizoen:
5549 ptn