Dries Bertrem

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
14
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
Low Potentials
1675 ptn
300 op 750
2013
Low Potentials
1833 ptn
30 op 449
2012
Team Nimix
1924 ptn
6 op 310

2016
Low Potentials
1910 ptn
147 op 596
2014
Team Nimix
2812 ptn
269 op 488
2012
Team Nimix
2114 ptn
132 op 255

2020
Tour de Force
1244 ptn
491 op 522
2016
Low Potentials
2328 ptn
396 op 691
2014
Low potentials
818 ptn
457 op 585
2013
Team Nimix
1704 ptn
480 op 589
2012
Team Nimix
1928 ptn
257 op 420
2011
Dries Bertrem
2872 ptn
14 op 402

2014
Low Potentials
2437 ptn
127 op 443
2013
Low Potentials
3777 ptn
2 op 403
2012
Team Nimix
4098 ptn
32 op 311
2011
Offside
1748 ptn
68 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
391 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 7 - Ronde van Vlaanderen (31/03/13))
Hoogste totaalscore ooit:
1244 ptn (Tour de France 2020)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1244 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn