marc decloedt

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
1
Gemiddelde score dit seizoen:
1833



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
398
Huidige aantal punten:
3113

Palmares

2019
delimar
1833 ptn
728 op 775
2018
gesneden brood
2183 ptn
271 op 600
2017
velochip-raptor
406 ptn
744 op 809
2015
marc decloedt
1398 ptn
684 op 709
2012
marc decloedt
2152 ptn
199 op 420

2012
marc decloedt
1750 ptn
277 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
290 ptn (Tour de France 2012 - Rit 21 - Parijs - Parijs)
Hoogste totaalscore ooit:
3113 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1407 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1833 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1833 ptn