Brecht Bruneel

Al 9 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
Brecht Bruneel
1693 ptn
287 op 750
2015
Ozzy
1633 ptn
224 op 597
2014
Ozzy
1657 ptn
241 op 567
2013
Ozzy
2066 ptn
2 op 449

2017
Brecht Bruneel
3555 ptn
114 op 604
2015
Ozzy
2208 ptn
248 op 507
2014
Ozzy
3172 ptn
179 op 488
2013
Ozzy
2173 ptn
262 op 401

2013
Ozzy
3138 ptn
87 op 589
2012
Ozzy
1152 ptn
369 op 420

2014
Brecht Bruneel
2900 ptn
32 op 443
2013
Ozzy
2528 ptn
93 op 403
2012
Ozzy
4158 ptn
29 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
406 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (La Vuelta 2012)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
-45 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn