Bart Clicque

Al 9 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
7
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2015
KLIEK
1847 ptn
93 op 597
2014
kliek
1937 ptn
35 op 567
2013
kliek
1838 ptn
28 op 449

2014
Kliek
3019 ptn
215 op 488
2013
kliek
2378 ptn
229 op 401

2014
KLIEK
2004 ptn
119 op 585
2013
kliek
1839 ptn
459 op 589

2014
kliek
2315 ptn
155 op 443
2013
kliek
1714 ptn
242 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
392 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
-45 ptn (Giro dItalia 2013)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn