mathieu baert

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
31
Gemiddelde score dit seizoen:
2600



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
145
Huidige aantal punten:
3778

Palmares

2019
Ploeg zonder naam
1660 ptn
11 op 656
2018
Ploeg zonder naam
1225 ptn
318 op 715
2016
afscheidnemenbestaatniet
1789 ptn
215 op 750
2015
tisnietnaantedoen
1668 ptn
196 op 597
2014
mb'tje
1888 ptn
55 op 567
2013
mbeetjes
1763 ptn
46 op 449

2019
Ploeg zonder naam
2822 ptn
200 op 655
2018
Ploeg zonder naam
3043 ptn
216 op 596
2017
mathieu baert
3630 ptn
91 op 604
2016
mathieu baert
1465 ptn
389 op 596
2015
GILBERT IS NEN DOPEUR
3060 ptn
57 op 507
2014
renaatmezenultimokilometro
3473 ptn
112 op 488
2013
mb'tjes
3019 ptn
112 op 401
2012
mb's
2226 ptn
112 op 255

2019
Ploeg zonder naam
3320 ptn
221 op 775
2018
huffelPUF
2527 ptn
145 op 600
2017
José Been op één
1774 ptn
290 op 809
2016
mathieu baert
3557 ptn
26 op 691
2015
Denpeet
4528 ptn
14 op 709
2014
mathieu baert
1601 ptn
226 op 585
2013
mathieu baert
3870 ptn
3 op 589
2012
mb'tjes
2785 ptn
60 op 420

2017
Élno es el mismo tipo de antes
4132 ptn
129 op 550
2016
mathieu baert
2894 ptn
28 op 437
2015
purito joaquim rodriguez
2475 ptn
46 op 492
2014
tisalvoenietn
2688 ptn
61 op 443
2013
Gilbert is nen dopeur, angliru
3268 ptn
10 op 403
2012
mb'tjees
0 ptn
296 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
411 ptn (Voorjaar 2013 - Rit 9 - Parijs - Roubaix (07/04/13))
Hoogste totaalscore ooit:
3778 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3231 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2600 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7802 ptn