steven berwaerts

Al 9 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
15
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
137
Huidige aantal punten:
347

Palmares

2020
Danny proeft de Lente
475 ptn
371 op 667
2019
Danny plukt bloemen
1409 ptn
123 op 656
2018
Danny proeft het voorjaar
1157 ptn
390 op 715
2016
Danny krijgt een fiets
1481 ptn
459 op 750
2015
Danny Boffin
1035 ptn
532 op 597
2014
Danny Boffin
1567 ptn
322 op 567
2013
Danny Boffin
1446 ptn
162 op 449

2020
Danny in rosa
2062 ptn
205 op 490
2019
Il corso è di Danny
2207 ptn
495 op 655
2018
Danny in rosa
2522 ptn
293 op 596
2017
Danny in het roze
3782 ptn
47 op 604
2016
Danny in Italië
2537 ptn
11 op 596
2015
Danny Boffin
2412 ptn
185 op 507
2014
Danny Boffin
3679 ptn
72 op 488
2013
Danny Boffin
2734 ptn
151 op 401
2012
Danny Boffin
2124 ptn
128 op 255

2020
Danny a de la fièvre
3236 ptn
61 op 522
2019
La mobylette en jaune
3414 ptn
175 op 775
2018
Danny toch, chasse-patate!
2751 ptn
86 op 600
2017
Danny in het geel
679 ptn
679 op 809
2016
Danny leert fietsen
3101 ptn
114 op 691
2015
Danny Boffin
3711 ptn
250 op 709
2014
Danny Boffin
1521 ptn
250 op 585
2013
Danny Boffin
2645 ptn
238 op 589
2012
Danny Boffin
2793 ptn
57 op 420

2017
Danny in Benidorm
4970 ptn
11 op 550
2016
Danny por favor
1779 ptn
283 op 437
2015
Danny Boffin
1895 ptn
183 op 492
2014
Danny Boffin
2801 ptn
44 op 443
2013
Danny Boffin
2611 ptn
77 op 403
2012
Danny Boffin
3243 ptn
134 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
345 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 7 - Gent-Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
3704 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3125 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn