Tom Leenaert

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
14
Gemiddelde score dit seizoen:
1936



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
The year of Edward Theuns
1058 ptn
416 op 656
2018
LooneyTheuns
1136 ptn
418 op 715
2016
Tom Leenaert
1709 ptn
269 op 750
2014
Bakero friends
1583 ptn
302 op 567
2013
Tom Leenaert
1020 ptn
335 op 449
2012
Union fait la force
1462 ptn
84 op 310

2019
Ou moeder
2814 ptn
196 op 655
2018
Facteurissimo
2634 ptn
362 op 596
2017
THX Scarponi
3126 ptn
277 op 604
2013
Tom Leenaert
1242 ptn
344 op 401
2012
Tom Leenaert
2288 ptn
106 op 255

2018
Theuns magic
2796 ptn
15 op 600
2017
FroomeFretters
580 ptn
706 op 809
2016
De facteurkes
1831 ptn
556 op 691
2015
De Griekse talloren
3618 ptn
273 op 709
2013
Tom Leenaert
2780 ptn
189 op 589

2017
Theuns is back
2367 ptn
414 op 550
2016
Tom Leenaert
1887 ptn
249 op 437

Stats

Hoogste ritscore ooit:
351 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
2814 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1851 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1936 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3872 ptn