filip van hastel

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
2185



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
veldstraatboys
1196 ptn
282 op 656
2018
veldstraatboys
1360 ptn
206 op 715
2016
de veldstraat boys
1325 ptn
556 op 750
2015
de veldstraatboys
1602 ptn
246 op 597
2014
de veldstraat boys
1291 ptn
446 op 567
2013
veldstraat boys
1122 ptn
315 op 449
2012
filip van hastel
1585 ptn
50 op 310

2018
veldstraatboys
1064 ptn
589 op 596
2017
veldstraatboys
2725 ptn
441 op 604
2016
veldstraatboys
1643 ptn
300 op 596
2015
de veldstraat boys
1279 ptn
464 op 507
2014
de veldstraat boys
2571 ptn
328 op 488
2013
veldstraat boys
1366 ptn
337 op 401
2012
nu of nooit
2751 ptn
39 op 255

2019
veldstraatboys
3174 ptn
320 op 775
2017
veldstraat boys
1027 ptn
570 op 809
2016
veldstraatboys
2143 ptn
472 op 691
2015
de veldboys
3159 ptn
442 op 709
2014
veldstraat boys
1985 ptn
124 op 585
2013
veldstraat boys
2632 ptn
246 op 589
2012
filip van hastel
2683 ptn
78 op 420
2011
nu of nooit
2744 ptn
22 op 402

2017
veldstraat boys
2256 ptn
429 op 550
2016
veldstraatboys
1197 ptn
402 op 437
2015
veldstraatboys
1642 ptn
258 op 492
2014
veldboys
964 ptn
418 op 443
2013
veldstraat boys
2155 ptn
158 op 403
2012
de koperwiek boys
3869 ptn
59 op 311
2011
niu of nooit
286 ptn
214 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
360 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 7 - Gent-Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
3174 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1068 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2185 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4370 ptn