Liane Pauwels

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
5
Gemiddelde score dit seizoen:
2397



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Kampioentje
2070 ptn
442 op 655

2019
toutout
2725 ptn
514 op 775
2018
kanderniksvan
2662 ptn
143 op 600
2017
Liane Pauwels
2225 ptn
123 op 809
2016
kittel-contador
2230 ptn
439 op 691
2015
de loterij
3298 ptn
397 op 709
2013
bende nietsnutten
2788 ptn
188 op 589
2011
vlammerkes
167 ptn
375 op 402

2011
mijn toppers
1535 ptn
96 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
258 ptn (Giro d'Italia 2019 - Rit 1 - Bologna - San Luca)
Hoogste totaalscore ooit:
2725 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1473 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2397 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4795 ptn