Stefaan Vandesompele

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
57
Gemiddelde score dit seizoen:
2919



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2015
De kasseifretters
1517 ptn
293 op 597
2014
The Wesley Crushers
1896 ptn
50 op 567
2013
Necrofielen tegen crematie
1657 ptn
84 op 449
2012
fclatem
1314 ptn
137 op 310

2019
Real amigos on wheeles
2919 ptn
202 op 655
2015
Pedaaltrappers
2076 ptn
290 op 507
2014
FC LATEM
1980 ptn
421 op 488
2013
The Wesley Crushers
1689 ptn
318 op 401
2012
FC LATEM
2114 ptn
131 op 255

2015
Vive le vélo!
3515 ptn
310 op 709
2014
De Bende van de Bosklapper
2535 ptn
51 op 585
2013
F.C. Latem
3392 ptn
41 op 589
2012
F.C. Latem
2221 ptn
168 op 420
2011
F.C. Latem
3497 ptn
1 op 402

2014
De pedaalridders
1345 ptn
398 op 443
2013
F.C. Latem
1823 ptn
214 op 403
2012
De Buffalo's
3868 ptn
60 op 311
2011
FC Latem U17
2026 ptn
40 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
368 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
2919 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
696 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2919 ptn
Totaalscore dit seizoen:
2919 ptn