Brecht Herreman

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
21
Gemiddelde score dit seizoen:
1263



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
257
Huidige aantal punten:
1039

Palmares

2019
Patrick Lefevere is ne mutten
1263 ptn
223 op 656
2018
Anti Bostie Trappers
1057 ptn
496 op 715
2016
Spuiten en Slikken
1217 ptn
620 op 750
2015
Spuiten en Slikken
1769 ptn
128 op 597
2014
Spuiten en Slikken
1933 ptn
36 op 567
2013
De Herreys
1254 ptn
256 op 449

2018
I Ciclici Asmatici
2770 ptn
256 op 596
2017
Roze is het nieuwe zwart
3446 ptn
149 op 604
2016
Bostie è un imbroglione
2081 ptn
80 op 596
2015
Spuiten en Slikken
940 ptn
482 op 507
2014
Spuiten en slikken
2546 ptn
335 op 488
2013
De Herreys
2120 ptn
268 op 401
2012
De Herreys
2429 ptn
76 op 255

2018
Les cyclistes asthmatiques
3001 ptn
67 op 600
2017
Bostie est un caca
1586 ptn
378 op 809
2016
Bostie est un tricheur
3497 ptn
34 op 691
2015
Hup Holland Hup
3394 ptn
353 op 709
2014
Spuiten en Slikken
846 ptn
452 op 585
2013
De Herreys
2683 ptn
225 op 589

2017
Bostie es una kaka
1513 ptn
492 op 550
2016
Bostie es un tramposo
1826 ptn
269 op 437
2015
Bostie is een valsspeler
2421 ptn
54 op 492
2014
Spuiten en Slikken
1909 ptn
291 op 443
2013
Herrey-Belisol
1175 ptn
354 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
340 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
3001 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1931 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1263 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1263 ptn