Joselitto Liefhooge

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
1061



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
592
Huidige aantal punten:
1618

Palmares

2019
sukkelaars
1061 ptn
409 op 656
2018
WC papier Cycling team
1500 ptn
93 op 715
2016
Sukkelaars CT
2086 ptn
54 op 750
2015
de supapkes
1379 ptn
383 op 597
2014
de kromme spaake
1626 ptn
270 op 567
2013
de scheve spaake
999 ptn
341 op 449
2012
De Scheve Spaake
1429 ptn
91 op 310

2018
Louis Van Gaal's Army
1960 ptn
397 op 596
2017
bidon CT
3099 ptn
291 op 604
2016
koeketoe CT
1447 ptn
401 op 596
2013
De scheve spaake
695 ptn
374 op 401
2012
De Scheve Spaake
1797 ptn
170 op 255

2017
kutploeg
624 ptn
695 op 809
2016
pokketeam
2382 ptn
372 op 691
2015
freezecrossers
1991 ptn
645 op 709
2014
de mulle af
1357 ptn
299 op 585
2013
De Scheve spaake
1581 ptn
503 op 589
2012
de scheve spaake
1830 ptn
272 op 420
2011
de scheve spaake
2200 ptn
83 op 402

2017
kutploeg evo 2
3271 ptn
283 op 550
2014
tummelette
1603 ptn
362 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
345 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 8 - Gent - Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
1960 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1134 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1061 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1061 ptn