Xavier Melis

Al 3 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
2
Gemiddelde score dit seizoen:
1992



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
794
Huidige aantal punten:
0

Palmares

2019
GRINTA
1047 ptn
431 op 656
2018
GRINTA
1407 ptn
158 op 715
2016
GRINTA
1816 ptn
191 op 750

2019
GRINTA
2938 ptn
103 op 655
2018
GRINTA
2903 ptn
515 op 596
2017
GRINTA
3574 ptn
105 op 604
2016
GRINTA
2040 ptn
97 op 596

2018
GRINTA
2359 ptn
180 op 600
2017
GRINTA
819 ptn
643 op 809
2016
GRINTA
2434 ptn
350 op 691

Stats

Hoogste ritscore ooit:
375 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
2938 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2431 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1992 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3985 ptn