Thijs Deklerck

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
6
Gemiddelde score dit seizoen:
2130



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
De Bakstjin Terters
1173 ptn
298 op 656
2018
Bakstjin United
1166 ptn
384 op 715
2016
Bakstjintisn
1873 ptn
157 op 750

2019
Bakstjintisn
2332 ptn
532 op 655
2018
Bakstjin United
3105 ptn
303 op 596
2017
Bakstjin United
4426 ptn
2 op 604
2016
Bakstjin United
2038 ptn
98 op 596

2019
Bakstjin United
2885 ptn
457 op 775
2018
Bakstjin United
2631 ptn
177 op 600
2017
Bakstjin United
1189 ptn
530 op 809
2016
Bakstjin United
2281 ptn
413 op 691
2015
Bakstjin United
3139 ptn
447 op 709

2017
Bakstjin United
2977 ptn
322 op 550
2016
Bakstjin United
2278 ptn
142 op 437

Stats

Hoogste ritscore ooit:
375 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3105 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2605 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2130 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6390 ptn