Leentje D.

Al 4 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
6
Gemiddelde score dit seizoen:
2332



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
223
Huidige aantal punten:
3602

Palmares

2019
Leentje D.
910 ptn
534 op 656
2018
Les Belges
1367 ptn
199 op 715
2016
Feminal
2040 ptn
69 op 750

2018
Crunchy Punchy
2844 ptn
289 op 596
2017
Brittania rules the waves
2941 ptn
360 op 604
2016
Feminal
1741 ptn
245 op 596
2015
LeentjeV
2385 ptn
193 op 507

2019
van alles een beetje
3754 ptn
35 op 775
2017
van de tweede lijn
1989 ptn
200 op 809
2016
Feminal
1634 ptn
600 op 691
2015
LeentjeV
4672 ptn
5 op 709

2017
Allez Ala!
4012 ptn
153 op 550
2015
Leentje D.
2169 ptn
108 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
406 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 9 - Ronde van Vlaanderen )
Hoogste totaalscore ooit:
3754 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2213 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2332 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4664 ptn