Casper Blaauw

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
3375



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
126
Huidige aantal punten:
0

Palmares

2015
BluesBrothers
1224 ptn
473 op 597
2014
BluesBrothers
1911 ptn
42 op 567

2015
BluesBrothers2015
1993 ptn
317 op 507
2014
BluesBrothers
2729 ptn
295 op 488

2019
Balgor
3375 ptn
197 op 775
2017
BluesBrothers
881 ptn
617 op 809
2015
Blues Brothers 2015
3794 ptn
224 op 709
2014
BluesBrothers
1177 ptn
359 op 585

2017
BluesBrothers
2601 ptn
380 op 550
2015
BluesBrothers
592 ptn
482 op 492
2014
BluesBrothersEspanja
2220 ptn
186 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
360 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3375 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
648 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
3375 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3375 ptn