thomas soete

Al 5 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
AC Milan op de fiets
2059 ptn
63 op 750
2015
AC Milan op de Fiets
1992 ptn
29 op 597
2014
AC Rossoneri
1752 ptn
159 op 567

2017
thomas soete
3634 ptn
90 op 604
2016
AC Milan op de fiets
611 ptn
575 op 596
2015
Milan op de fiets
2289 ptn
226 op 507

2017
AC Milan op de fiets
602 ptn
703 op 809
2016
thomas soete
2800 ptn
197 op 691
2015
Het nieuwe Milan op de fiets
4259 ptn
69 op 709
2014
Milan op de fiets
1980 ptn
126 op 585

2017
thomas soete
4254 ptn
112 op 550
2016
Het rood-zwarte leger
2094 ptn
191 op 437
2015
AC Milan op de fiets
1292 ptn
348 op 492
2014
Milan op de fiets
1976 ptn
277 op 443

Stats

Hoogste ritscore ooit:
378 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 7 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
1854 ptn (La Vuelta 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
334 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn