matthias sablain

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
1381



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
458
Huidige aantal punten:
775

Palmares

2019
De raketjes
1381 ptn
137 op 656
2018
De Raketjes
1246 ptn
297 op 715
2016
raketjes gladiatoren
1183 ptn
633 op 750
2015
raketjes kasseivreters
1773 ptn
124 op 597
2014
de erwtjes
1743 ptn
172 op 567

2018
De raketjes
2332 ptn
406 op 596
2017
Raketjes Dalers
3841 ptn
31 op 604
2016
raketjes spaghettivreters
2020 ptn
106 op 596
2015
squadra raketje
2190 ptn
253 op 507
2014
raketje champion
1905 ptn
427 op 488

2018
De raketjes tegen froome
964 ptn
594 op 600
2017
De raketjes in het geel
803 ptn
646 op 809
2015
l'équipe de raketje
3031 ptn
478 op 709
2014
raketjes kannibalen
2299 ptn
76 op 585
2013
de raketjes
1030 ptn
534 op 589

2016
Raketjes pedaalridders
2474 ptn
100 op 437
2015
raketjes matadors
1679 ptn
250 op 492
2014
raketjes kannibalen
1044 ptn
415 op 443
2013
raketjes deluxe edition
1270 ptn
343 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
345 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 7 - Gent-Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
2332 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1346 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1381 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1381 ptn