Frank Leemans

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
6
Gemiddelde score dit seizoen:
2282



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
BEER
929 ptn
522 op 656
2018
Pix
720 ptn
680 op 715
2016
Pix
1321 ptn
558 op 750
2015
Kielse Rat
1468 ptn
326 op 597
2014
Kielse Rat
1775 ptn
138 op 567

2019
BEER
2855 ptn
262 op 655
2018
Pix
1940 ptn
535 op 596
2017
Pix
4539 ptn
1 op 604
2016
PIX
2521 ptn
12 op 596
2015
Kielse Rat
2790 ptn
97 op 507

2019
BEER
3062 ptn
370 op 775
2017
Ours jaune
903 ptn
610 op 809
2016
Pix
2161 ptn
467 op 691
2015
Kielse Rat
3136 ptn
449 op 709
2013
Pix WAC
2818 ptn
179 op 589

2015
Kielse Rat
2606 ptn
33 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
372 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3062 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1757 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2282 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6846 ptn