luc D.

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
1599



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
266
Huidige aantal punten:
2556

Palmares

2019
Ploeg zonder naam
1599 ptn
26 op 656
2018
wirat
1134 ptn
422 op 715
2016
wirat
1497 ptn
449 op 750
2015
luc D.
1413 ptn
362 op 597
2014
jaa
0 ptn
553 op 567

2018
wirat
2494 ptn
413 op 596
2017
wirat
3010 ptn
330 op 604
2016
luc D.
2258 ptn
36 op 596
2015
wirat
1442 ptn
441 op 507
2014
jaa
2431 ptn
357 op 488

2018
wirat
2441 ptn
126 op 600
2017
wirat
2030 ptn
185 op 809
2016
wirat
2663 ptn
248 op 691
2015
wirat
3932 ptn
176 op 709
2014
luc D.
1142 ptn
375 op 585
2013
jaa
2948 ptn
140 op 589

2017
wirat
4168 ptn
122 op 550
2013
jaa
2850 ptn
46 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
360 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
2556 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1809 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1599 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1599 ptn