Andries Lepoutre

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
1
Gemiddelde score dit seizoen:
1723



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
808
Huidige aantal punten:
0

Ploeg

Naam
TVP
PLR


CQ = CQ-punten  |  TVP = Totaal verzamelde punten  |  PLR = Punten laatste rit

Palmares

2019
Stærke mænnen
1109 ptn
365 op 656
2018
De Pluug
924 ptn
585 op 715
2016
Andries Lepoutre
2228 ptn
15 op 750
2015
Andries Lepoutre
1262 ptn
452 op 597
2014
De kiwitrappers
1610 ptn
278 op 567
2013
Team Poetn
1664 ptn
80 op 449

2019
Kruip maar in mijn wiel, Dries
2338 ptn
479 op 655
2018
Squadra Ilfascio
3331 ptn
84 op 596
2017
Andries Lepoutre
2252 ptn
534 op 604
2016
Andries Lepoutre
2081 ptn
82 op 596
2015
La Grande Pera
3046 ptn
60 op 507
2013
Equipo Potini
3076 ptn
103 op 401

2018
Het Zwarte Zeepeloton
2936 ptn
74 op 600
2017
Andries Lepoutre
1753 ptn
298 op 809
2016
Andries Lepoutre
1804 ptn
569 op 691
2015
Andries Lepoutre
4307 ptn
55 op 709
2013
Arrière du course
1645 ptn
491 op 589

2017
Andries Lepoutre
2672 ptn
374 op 550
2015
Andries Lepoutre
1862 ptn
194 op 492
2013
Angliroetn
2896 ptn
39 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
395 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 1 - Omloop het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3331 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2404 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1723 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3447 ptn