Francis Doom

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
12
Gemiddelde score dit seizoen:
1138



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
413
Huidige aantal punten:
605

Palmares

2019
De Lossertjes
1138 ptn
334 op 656
2018
De Lossertjes
1247 ptn
294 op 715
2016
De lossertjes
1223 ptn
619 op 750
2015
Zannataboys
869 ptn
563 op 597
2014
De Latsten
1107 ptn
506 op 567
2013
paternostertje
1376 ptn
194 op 449

2018
Geen Belgen
2736 ptn
513 op 596
2016
De Lossertjes
2001 ptn
112 op 596
2015
De ZannataBoys
1669 ptn
401 op 507
2013
De Klutsers
2021 ptn
280 op 401

2018
De Lossertjes
2572 ptn
84 op 600
2017
De Lossertjes
1937 ptn
217 op 809
2016
De Lossertjes
1790 ptn
572 op 691
2015
Francis Doom
4356 ptn
43 op 709
2013
De losertjes
1990 ptn
425 op 589

2017
De Lossertjes
2708 ptn
366 op 550
2015
De Zannataboys
750 ptn
460 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
291 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 10 - Parijs - Roubaix)
Hoogste totaalscore ooit:
2736 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1761 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1138 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1138 ptn