Jim Focke

Al 6 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
4
Gemiddelde score dit seizoen:
1531



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Team Fockschaap
1194 ptn
284 op 656
2018
Team fockers
607 ptn
698 op 715
2015
Hiehahonderiem!
1846 ptn
94 op 597
2013
Team Fockers
1200 ptn
288 op 449

2019
Team fockers
3399 ptn
185 op 775
2017
Fokschaap
1047 ptn
568 op 809
2014
Fockers
1387 ptn
291 op 585
2013
Fooooockers
3108 ptn
93 op 589

2017
Team Fockers
3435 ptn
264 op 550

Stats

Hoogste ritscore ooit:
337 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3399 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
900 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1531 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4593 ptn