Jolien Gekiere

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
9
Gemiddelde score dit seizoen:
1051



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2018
Team Belgie
1338 ptn
220 op 715
2016
Jolien Gekiere
1606 ptn
365 op 750
2015
Team Jol
802 ptn
569 op 597
2014
team Jol
1655 ptn
247 op 567
2013
Jolien
780 ptn
390 op 449

2017
team jol
2353 ptn
522 op 604
2015
Jolien Gekiere
2934 ptn
72 op 507
2014
Team jol
2603 ptn
319 op 488
2013
Jol
2129 ptn
266 op 401

2019
Team België
1051 ptn
768 op 775
2017
Jolien Gekiere
2423 ptn
79 op 809
2016
Jol
2045 ptn
499 op 691
2015
Jolien Gekiere
3260 ptn
407 op 709
2013
Jolien Gekiere
2021 ptn
418 op 589

2015
team Jol
1562 ptn
282 op 492

Stats

Hoogste ritscore ooit:
330 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 7 - Gent-Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
1051 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
183 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1051 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1051 ptn