niels de buck

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
19
Gemiddelde score dit seizoen:
2349



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2016
niels de buck
1944 ptn
115 op 750
2015
niels de buck
1829 ptn
99 op 597
2014
niels de buck
1975 ptn
26 op 567
2013
niels de buck
1271 ptn
244 op 449

2019
de buck niels
1766 ptn
560 op 655
2017
niels de buck
2669 ptn
458 op 604
2016
niels de buck
1920 ptn
144 op 596
2015
niels de buck
2015 ptn
306 op 507
2014
niels de buck
2166 ptn
405 op 488
2013
fc black & yellow
2281 ptn
248 op 401

2019
niels de buck
2932 ptn
434 op 775
2015
niels de buck
2569 ptn
568 op 709
2013
niels de buck
3247 ptn
61 op 589
2012
fc black & yellow
1487 ptn
316 op 420

2013
niels de buck
2727 ptn
65 op 403
2012
fc black & yellow
2455 ptn
239 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
405 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
2932 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
912 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2349 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4698 ptn