pronostiek: Voorjaar 2017
26/02/2017

Beresterke Sagan doet het vandaag wel

Peter Sagan heeft voor de eerste keer in zijn carriere Kuurne-Brussel-Kuurne gewonnen. In een boeiende wedstrijd konden de sterke mannen zich -net als gisteren- duidelijk afscheiden van de rest. De gebruikeijke lange ontsnapping hield, ondermeer door het aarzelen van de achtervolgende groep, lang stand. In die achtervolgende groep met Sagan, van Avermaet, Demare, Stuyven, ... enkele grote namen die op 30 km van de meet toch bij de bij de kopgroep kwamen. Op het moment dat het peloton de samengesmolten groep leek terug te pakken demarreerde Stuyven. Sagan, Rowe, Benoot en Trentin kwamen aansluiten. De 5 reden samen naar de meet en konden sprinten voor de overwinning. Een overtuigende Sagan kwam als eerste over de meet, gevolgd door Stuyven en Rowe.

Volgende week zaterdag staat Milaan - San Remo op het programma, het ideale moment voor de topsprinters om zich een eerste keer te laten zien!

De winst is vandaag voor Jeroen Depinois, voor Gilles de Sutter en Emmanuel Ingelaere!

Alexander Cappelle leidt in de tussenstand voor Glenn Vandamme en Hans D'Hondt.

25/02/2017

Van Avermaet wint opnieuw in Gent

Greg van Avermaet heeft voor het tweede jaar op rij de Omloop het Nieuwsblad gewonnen. Net als vorig jaar klopte hij Peter Sagan in de spurt, Sep Vanmarcke vervolledigt het podium. In een boeiende wedstrijd was het na de Eikenberg duidelijk wie de sterke mannen in koers waren. De drie tenoren reden weg, raapten de vroege vluchters van de dag op en bleven al snel alleen over. Het achtervolgende peloton, met andere kleppers als Stuyven en Stybar, kregen het gat niet meer dicht. 

Wim D'hondt wint vandaag de Omloop, voor Marnix Snauwaert en Olivier Algoet. Dis is uiteraard ook de eerste tussenstand in de Gitovu Voorjaarspronostiek 2017, we zijn vertrokken! Morgen staat Kuurne-Brussel-Kuurne op het programma.

13/02/2017

Speel mee en win!

Jazeker, het is weer die tijd van het jaar. Na de voorbereidende zon in Oman, Argentinie en dergelijke maken de renners zich stilaan op voor de koersen waar het toe doet: het voorjaar!

Gitovu is er natuurlijk ook weer bij. En nog beter nieuws, er zijn opnieuw prijzen te winnen voor de beste ploegen dankzij onze gulle sponsors!

Via 'Mijn ploeg' in het linkermenu kun je een ploeg aanmaken en daar je favorieten opstellen voor voorjaar 2017. Welke toppers laten het dit jaar afweten? Wie durft zijn budget aan Sagan spenderen? Of wie gokt op een onvergetelijk afscheid van Boonen?

Dit is de prijzenpot voor de Gitovu Voorjaarspronostiek 2017, met dank aan Krant van West-Vlaanderen:

1. Waardebon 50 euro Euroshop+ 1 wielertenue Krant van West-Vlaanderen + 1 maand gratis KW
2. Waardebon 50 euro EuroShop + 1 maand gratis KW
3. Waardebon 50 euro EuroShop + 1 maand gratis KW
4. Waardebon 50 euro EuroShop + 1 maand gratis KW
5. Waardebon 50 euro EuroShop + 1 maand gratis KW

Indien je nog geen account hebt op gitovu.be kun je je gratis registreren.

Meer info vind je zoals steeds in het reglement en op onze Facebook pagina! Een mailtje kan ook naar info@gitovu.be