Matthias Verhaeghe

Al 1 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
0
Gemiddelde score dit seizoen:
2190



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
30
Huidige aantal punten:
4320

Palmares

2019
MV’s Topteam
1048 ptn
428 op 656
2018
Phil wint Roubaix
1628 ptn
34 op 715
2016
MV Classic
1942 ptn
117 op 750
2015
Super MV
1488 ptn
312 op 597
2014
Allejoppa
1674 ptn
232 op 567
2013
Matthias Verhaeghe
1291 ptn
237 op 449
2012
MatthiasV
1488 ptn
75 op 310

2019
C'est pas facile
2029 ptn
443 op 655
2018
Jamais normal toujours spécial
3283 ptn
400 op 596
2017
Forza Michele
3204 ptn
242 op 604
2016
Bella MV
1121 ptn
521 op 596
2015
FCB CAMPEONES
2297 ptn
224 op 507
2014
I Vincitori
3785 ptn
51 op 488
2013
TEAM B
1595 ptn
325 op 401
2012
Matthiass
1785 ptn
172 op 255

2019
Open vizier
3494 ptn
133 op 775
2018
Sorry Chris
2849 ptn
96 op 600
2017
MV
1938 ptn
216 op 809
2016
$uper MV
3208 ptn
92 op 691
2015
Astemblieft
4683 ptn
3 op 709
2014
K3
1688 ptn
199 op 585
2013
1 2 3 Let's go
3585 ptn
15 op 589
2012
Matthias Verhaeghe
1999 ptn
234 op 420

2017
Adios Alberto
4066 ptn
142 op 550
2016
El Pistolero
2103 ptn
188 op 437
2015
Matthias Verhaeghe
1876 ptn
191 op 492
2014
LaDecima
2133 ptn
223 op 443
2013
Matthias Verhaeghe
3163 ptn
16 op 403
2012
Showtime
3484 ptn
105 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
375 ptn (Voorjaar 2016 - Rit 9 - Ronde van Vlaanderen )
Hoogste totaalscore ooit:
4320 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3411 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2190 ptn
Totaalscore dit seizoen:
6571 ptn