Ine Sibiet

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
33
Gemiddelde score dit seizoen:
1734



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
368
Huidige aantal punten:
3226

Palmares

2019
Team keignaert
1269 ptn
219 op 656
2018
Team Keignaert
1284 ptn
265 op 715
2016
Team Keignaert
1481 ptn
460 op 750
2015
Team Keignaert
1621 ptn
232 op 597
2014
Team Keignaert
2220 ptn
1 op 567
2013
Team Keignaert
1417 ptn
174 op 449
2012
Team Keignaert
1540 ptn
65 op 310

2018
Team Keignaert
3532 ptn
179 op 596
2017
Team Keignaert
2184 ptn
545 op 604
2016
Team Keignaert
2419 ptn
17 op 596
2015
Team Keigaert
2923 ptn
75 op 507
2014
Team Keignaert
2809 ptn
270 op 488
2013
team keignaert
2489 ptn
196 op 401
2012
Team Keignaert
1535 ptn
195 op 255
2011
Team Keignaert
1720 ptn
129 op 160

2019
Team keignaert
2199 ptn
680 op 775
2018
Team Keignaert
1244 ptn
519 op 600
2017
Team keignaert
554 ptn
714 op 809
2016
Team keignaert
1956 ptn
523 op 691
2015
Team Keignaert
3148 ptn
446 op 709
2014
Team Keignaert
1058 ptn
399 op 585
2013
Team Keignaert
2209 ptn
368 op 589
2012
Team Keignaert
651 ptn
406 op 420
2011
Team keignaert
1393 ptn
253 op 402

2017
Team Keignaert
1600 ptn
491 op 550
2016
Team Keignaert
1980 ptn
228 op 437
2015
Team Keignaert
1906 ptn
180 op 492
2014
Team Keignaert
2887 ptn
33 op 443
2013
Team keignaert
1716 ptn
241 op 403
2012
Team Keignaert
2144 ptn
264 op 311
2011
Team Keignaert
1062 ptn
161 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
441 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
3532 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2644 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1734 ptn
Totaalscore dit seizoen:
3468 ptn