mario van meeuwen

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
8
Gemiddelde score dit seizoen:
2141



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
350
Huidige aantal punten:
0

Palmares

2019
Desnelle
1232 ptn
248 op 656
2018
Desnelle
1510 ptn
89 op 715
2016
Tommekeaandetop
1822 ptn
186 op 750
2014
desnelle1992
1254 ptn
461 op 567

2018
Desnelle1992
2936 ptn
488 op 596

2019
Desnelle
3050 ptn
378 op 775
2017
Desnelle1992
2017 ptn
192 op 809
2016
desnelle1992
2446 ptn
344 op 691
2015
Desnelle
2192 ptn
626 op 709
2013
desnelle
3299 ptn
50 op 589

2017
desnelle
1184 ptn
510 op 550
2014
mario van meeuwen
1520 ptn
378 op 443
2013
desnelle1992
2131 ptn
166 op 403

Stats

Hoogste ritscore ooit:
380 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 7 - Gent-Wevelgem)
Hoogste totaalscore ooit:
3050 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1443 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2141 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4282 ptn