Sebastiaan Glorieux

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
17
Gemiddelde score dit seizoen:
1644



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
261
Huidige aantal punten:
3506

Palmares

2019
De Skarters
1507 ptn
67 op 656
2018
Hert gaan
943 ptn
570 op 715
2016
Bwone for life
2090 ptn
52 op 750
2015
Parij5-Roubaix
1598 ptn
248 op 597
2014
Okeja
1884 ptn
61 op 567
2013
Met de vlam in de pijp
1966 ptn
8 op 449
2012
King_Boonen
1561 ptn
61 op 310

2017
La squadra
3908 ptn
21 op 604
2016
De pastafretters
1328 ptn
454 op 596
2015
Forza kutploeg!
2424 ptn
183 op 507
2014
Tga were nietn zin
3735 ptn
58 op 488
2013
San Marco Pantani
2269 ptn
252 op 401
2012
La Squadra
1693 ptn
182 op 255

2019
Le Tour 2019
3425 ptn
168 op 775
2018
Le Tour
2705 ptn
95 op 600
2017
Aruuuuba
1243 ptn
521 op 809
2016
Aruuuuuuuba
3509 ptn
33 op 691
2015
Allez kutploeg!
4252 ptn
72 op 709
2014
Bertn back in business
650 ptn
490 op 585
2013
Tête de la course
2501 ptn
281 op 589
2012
En danseuse
2051 ptn
224 op 420

2017
berggeiten
3957 ptn
162 op 550
2016
Alberto Ganador
2830 ptn
34 op 437
2015
Vamos kutploeg!
2294 ptn
81 op 492
2014
Vamos kutploeg!
2294 ptn
161 op 443
2013
Vamos kutploeg!
2755 ptn
60 op 403
2012
Vamos kutploeg!
3151 ptn
139 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
400 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3506 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2622 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1644 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4932 ptn