Laurent Cool

Al 10 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
21
Gemiddelde score dit seizoen:
0



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2018
God's plan
1192 ptn
349 op 715
2016
Sorry Not Sorry
1987 ptn
91 op 750
2015
Laurent Cool
1356 ptn
401 op 597
2014
Basile
1261 ptn
456 op 567
2013
MCMXCII
1711 ptn
66 op 449
2012
YOLO
1553 ptn
63 op 310

2018
Harle
2601 ptn
305 op 596
2016
Views
1692 ptn
269 op 596
2015
Laurent Cool
2994 ptn
66 op 507
2013
Laurent Cool
1219 ptn
346 op 401
2012
Ambition is Priceless
2383 ptn
86 op 255

2017
Wild Thoughts
1782 ptn
285 op 809
2016
PorFavor
2633 ptn
257 op 691
2015
TheWorldIsYoursOnABlimp
3421 ptn
347 op 709
2013
Laurent Cool
2734 ptn
208 op 589
2012
Niggas In Paris
1624 ptn
299 op 420

2017
TheNotoriousMMA
4586 ptn
57 op 550
2016
Laurent Cool
1538 ptn
331 op 437
2013
The Royal Snail
1743 ptn
235 op 403
2012
Cîroc Boys
2744 ptn
187 op 311
2011
Cool cycling team
97 ptn
217 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
368 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
2601 ptn (Giro d'Italia 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
484 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
0 ptn
Totaalscore dit seizoen:
0 ptn