Marc Decoster

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
2322



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
354
Huidige aantal punten:
0

Palmares

2016
Kasteeltrappers
1748 ptn
243 op 750
2015
Kasteeltrappers
1444 ptn
338 op 597
2014
De Kasteeltrappers
1572 ptn
317 op 567
2013
Kasteeltrappers
1553 ptn
116 op 449
2012
Kasteeltrapers
1243 ptn
167 op 310

2019
Kasteeltrappers
1675 ptn
583 op 655
2015
De Kasteeltrappers
2015 ptn
305 op 507
2014
De Kasteeltrappers
3253 ptn
158 op 488
2013
Kasteeltrappers
2097 ptn
271 op 401
2012
Kasteeltrapers
2351 ptn
96 op 255

2019
Kasteeltrappers
2969 ptn
414 op 775
2015
De Kasteeltrapers
4138 ptn
111 op 709
2014
De Kasteeltrappers
773 ptn
467 op 585
2013
Kasteeltrappers
3224 ptn
66 op 589
2012
Kasteeltrapers
2812 ptn
53 op 420
2011
Kasteeltrappers
1485 ptn
231 op 402

2014
De Kasteeltrappers
2163 ptn
205 op 443
2013
Kasteeltrappers
2051 ptn
178 op 403
2012
Kasteeltrapers
2732 ptn
188 op 311
2011
Kasteeltrappers
2154 ptn
30 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
360 ptn (Voorjaar 2012 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad (200km))
Hoogste totaalscore ooit:
2969 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
910 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2322 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4644 ptn