Olivier Neese

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
13
Gemiddelde score dit seizoen:
2463



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Francesco Del Ponte
1273 ptn
217 op 656
2018
Parijs is nog ver
1259 ptn
284 op 715
2016
Olivier Neese
1594 ptn
383 op 750
2015
Flanellen benen
1229 ptn
471 op 597
2014
Flanellen benen
1939 ptn
34 op 567
2013
Op de macht
882 ptn
374 op 449
2012
flanellen_benen
1567 ptn
57 op 310

2019
Parijs is nog ver
3653 ptn
68 op 775
2018
Tour de Farce
2269 ptn
149 op 600
2017
Tour de Farce
1497 ptn
421 op 809
2016
Flanellen Benen
2867 ptn
176 op 691
2015
Flanellen Benen
3467 ptn
329 op 709
2014
Flanellen benen
2308 ptn
73 op 585
2013
Flanellen benen
1812 ptn
463 op 589
2012
Flanellen Benen
1296 ptn
352 op 420
2011
Tour de Farce
2209 ptn
82 op 402

2013
Olivier Neese
1793 ptn
221 op 403
2012
Flanellen benen
2435 ptn
246 op 311

Stats

Hoogste ritscore ooit:
368 ptn (Voorjaar 2015 - Rit 1 - Omloop Het Nieuwsblad)
Hoogste totaalscore ooit:
3653 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1421 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2463 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4926 ptn