Lorenzo Degryse

Al 7 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
16
Gemiddelde score dit seizoen:
1559



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
402
Huidige aantal punten:
1672

Palmares

2018
Toppers
1240 ptn
303 op 715
2016
toppers
2306 ptn
6 op 750
2015
toppers
1645 ptn
215 op 597
2014
toppers
1872 ptn
70 op 567
2013
toppers
2054 ptn
3 op 449

2018
Toppers
3112 ptn
324 op 596
2017
Toppers
3213 ptn
238 op 604
2016
toppers
1571 ptn
335 op 596
2014
Lorenzo Degryse
2517 ptn
341 op 488
2013
toppers
1996 ptn
286 op 401
2012
Lorenzo Degryse
1670 ptn
185 op 255

2018
Toppers
1612 ptn
409 op 600
2017
Toppers
1807 ptn
274 op 809
2016
toppers
3018 ptn
144 op 691
2015
toppers
3812 ptn
218 op 709
2014
Lorenzo Degryse
0 ptn
574 op 585
2013
toppers
3287 ptn
55 op 589
2012
toppers
2617 ptn
86 op 420
2011
toppers
1840 ptn
147 op 402

2017
Toppers
3783 ptn
192 op 550
2013
toppers
0 ptn
398 op 403
2012
toppers
3181 ptn
137 op 311
2011
Lorenzo Degryse
2313 ptn
21 op 224

Trofeëen

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stats

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Wachtwoord wijzigen

...binnenkort mogelijk...even geduld :-)