Iwein Devenyns

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
17
Gemiddelde score dit seizoen:
1078



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
40
Huidige aantal punten:
1245

Palmares

2019
de idrisne
1078 ptn
389 op 656
2018
de idrisne
1168 ptn
383 op 715
2016
de idrisne
1825 ptn
185 op 750
2015
de idrisne
1894 ptn
75 op 597
2014
de idrisne
1805 ptn
112 op 567
2013
de idrisne
1412 ptn
178 op 449
2012
de idrisne
1926 ptn
5 op 310

2018
de idrisne
1791 ptn
528 op 596
2017
de idrisne
3501 ptn
130 op 604
2016
de idrisne
1689 ptn
272 op 596
2014
de idrisne
3020 ptn
214 op 488
2013
de idrisne
0 ptn
390 op 401
2012
de idrisne
2133 ptn
125 op 255
2011
de idrisne
4748 ptn
4 op 160

2018
de idrisne
2788 ptn
192 op 600
2017
de idrisne
2338 ptn
97 op 809
2016
de idrisne
2266 ptn
417 op 691
2015
de idrisne
3112 ptn
459 op 709
2014
de idrisne
781 ptn
466 op 585
2013
de idrisne
1397 ptn
516 op 589
2011
de idrisne
2685 ptn
26 op 402

2017
de idrisne
4004 ptn
155 op 550
2016
de idrisne
1422 ptn
357 op 437
2015
de idrisne
3108 ptn
3 op 492
2014
de idrisne
3139 ptn
16 op 443
2013
de idrisne
1629 ptn
261 op 403
2012
de idrisne
2855 ptn
169 op 311
2011
de idrisne
2236 ptn
23 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
411 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
2788 ptn (Tour de France 2018)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1769 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1078 ptn
Totaalscore dit seizoen:
1078 ptn