Christiaan Persyn

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
22
Gemiddelde score dit seizoen:
2370



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
149
Huidige aantal punten:
3770

Palmares

2019
Zandloper
1493 ptn
72 op 656
2018
Zandloper
1376 ptn
190 op 715
2016
Zandloper
1412 ptn
502 op 750
2015
Zandloper
1684 ptn
186 op 597
2014
Zandloper
1562 ptn
325 op 567
2013
Zandloper
1296 ptn
232 op 449
2012
Zandloper
1227 ptn
172 op 310

2019
Zandloper
2274 ptn
398 op 655
2018
Zandloper
3743 ptn
36 op 596
2017
Zandloper
2165 ptn
547 op 604
2016
Zandloper
1026 ptn
541 op 596
2015
Zandloper
2679 ptn
116 op 507
2014
Zandloper
2882 ptn
250 op 488
2013
Zandloper
1982 ptn
289 op 401
2012
Zandloper
3069 ptn
16 op 255
2011
Zandlopers
309 ptn
153 op 160

2019
Zandloper
3343 ptn
202 op 775
2018
Zandloper
2737 ptn
206 op 600
2017
Zandloper
1441 ptn
451 op 809
2016
Zandloper
2831 ptn
187 op 691
2015
Zandloper
2531 ptn
577 op 709
2014
Zandloper
2369 ptn
69 op 585
2013
Zandloper
1440 ptn
514 op 589
2012
Zandloper
1381 ptn
332 op 420
2011
Zandlopers
2578 ptn
35 op 402

2017
Zandloper
1711 ptn
481 op 550
2016
Zandloper
411 ptn
431 op 437
2015
Zandloper
1006 ptn
419 op 492
2014
Zandloper
526 ptn
429 op 443
2013
Zandloper
2766 ptn
57 op 403
2012
Christiaan Persyn
0 ptn
304 op 311
2011
Zandlopers
114 ptn
216 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
356 ptn (Voorjaar 2014 - Rit 8 - Ronde van Vlaanderen (06/04/14))
Hoogste totaalscore ooit:
3770 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3173 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2370 ptn
Totaalscore dit seizoen:
7110 ptn