Stijn Moerman

Al 8 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
17
Gemiddelde score dit seizoen:
2696



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
2
Huidige aantal punten:
4809

Palmares

2018
B2K
902 ptn
597 op 715
2016
Beveren2000
1732 ptn
251 op 750
2014
Beveren 2000
1175 ptn
485 op 567
2013
Beveren2000
1406 ptn
180 op 449
2012
Beveren2000
1193 ptn
181 op 310

2014
Beveren 2000
2464 ptn
352 op 488
2013
Beveren2000
2207 ptn
258 op 401
2012
Beveren2000
1201 ptn
225 op 255
2011
B2K
3330 ptn
67 op 160

2019
Beveren2000
2696 ptn
523 op 775
2015
Beveren 2000
2524 ptn
579 op 709
2014
Beveren 2000
2067 ptn
107 op 585
2013
Beveren2000
2676 ptn
228 op 589
2012
Beveren2000
2583 ptn
94 op 420
2011
B2K
2157 ptn
91 op 402

2014
Beveren 2000
1855 ptn
306 op 443
2013
Beveren 2000
3246 ptn
11 op 403
2012
Beveren2000
0 ptn
305 op 311
2011
B2K
1005 ptn
172 op 224

Stats

Hoogste ritscore ooit:
333 ptn (La Vuelta 2019 - Rit 13 - Bilbao - Los Machucos)
Hoogste totaalscore ooit:
4809 ptn (La Vuelta 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
1474 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2696 ptn
Totaalscore dit seizoen:
2696 ptn