François Tytgat

Al 3 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
5
Gemiddelde score dit seizoen:
2297



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Leve Belgenland!
1197 ptn
281 op 656
2018
Belgenland
1184 ptn
357 op 715
2016
xerus
1955 ptn
111 op 750

2019
ultimo chilometro
3398 ptn
48 op 655
2018
nationaliteitenmix
2869 ptn
198 op 596
2017
Xerus
2446 ptn
507 op 604
2016
François Tytgat
1827 ptn
195 op 596

2018
vive le Tour!
2458 ptn
298 op 600
2017
François Tytgat
1183 ptn
535 op 809
2016
François Tytgat
1999 ptn
513 op 691

2017
Nationaliteitenmix
4571 ptn
62 op 550
2016
François Tytgat
3116 ptn
5 op 437

Stats

Hoogste ritscore ooit:
347 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 6 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3398 ptn (Giro d'Italia 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2375 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2297 ptn
Totaalscore dit seizoen:
4595 ptn