Brecht Verstraete

Al 3 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
7
Gemiddelde score dit seizoen:
2687



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Nee

Palmares

2019
Mo Bayaat
1569 ptn
35 op 656
2018
Goed gezeept is half geschoren
1317 ptn
239 op 715
2016
En danseuse
1971 ptn
98 op 750

2019
Mo Bayaat
2886 ptn
97 op 655
2018
Ploeg zonder naam
3353 ptn
369 op 596
2016
Brecht Verstraete
2086 ptn
78 op 596

2019
Par Hazard
3606 ptn
87 op 775
2018
Par Hazard
3539 ptn
11 op 600
2017
De Elleboog
2515 ptn
67 op 809
2016
Balberdé
2179 ptn
461 op 691

Stats

Hoogste ritscore ooit:
413 ptn (Voorjaar 2018 - Rit 5 - E3 Harelbeke)
Hoogste totaalscore ooit:
3606 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
3083 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
2687 ptn
Totaalscore dit seizoen:
8061 ptn