GUIDO MAENE

Al 3 jaar manager

Alle managers
Aantal deelnames:
11
Gemiddelde score dit seizoen:
1702



Ingeschreven in actieve pronostiek:
Ja
Huidige positie in klassement:
26
Huidige aantal punten:
2387

Palmares

2019
Cyclonator
518 ptn
650 op 656
2018
Cyclonator
1464 ptn
120 op 715
2016
CYCLONATOR
1887 ptn
149 op 750

2019
CyclonatoR
1570 ptn
618 op 655
2018
Cyclonator
2184 ptn
546 op 596
2017
Cyclonator
3007 ptn
332 op 604
2016
CYCLONATOR
1243 ptn
487 op 596

2019
CyclonatoR
3020 ptn
389 op 775
2018
Cyclonator
1848 ptn
451 op 600
2017
Cyclonator
2199 ptn
125 op 809
2016
Lowie Katorze
2542 ptn
303 op 691

2017
Cyclonator
4372 ptn
96 op 550
2016
Cyclonator
1427 ptn
355 op 437

Stats

Hoogste ritscore ooit:
379 ptn (Voorjaar 2017 - Rit 2 - Kuurne - Brussel - Kuurne)
Hoogste totaalscore ooit:
3020 ptn (Tour de France 2019)

Gemiddelde beste vijf over vijf jaar:
2280 ptn

Gemiddelde score dit seizoen:
1702 ptn
Totaalscore dit seizoen:
5108 ptn